Следвайте ни и в социалните мрежи:

В края на януари започва ежегодната Европейска седмица за борба с рака на маточната шийка.
Биографичният мюзикъл "НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ШОУМЕН" - 2D премиера, ще е първата прожекция в панагюрското кино "Модерен театър" тази седмица.
priemane na budjet 2017
Дневния ред за заседанието на Общински съвет- Панагюрище  през януари 2018 г. е обсъждал на 16 януари Консултативният съвет.
Няма „стандартен” тест, който да покаже дали жената е „добра, стойностна”, или е „една от онези”. Но има неща, които е полезно силният пол да знае при връзка с представител на нежния пол:

До 31 януари 2018 г. неспециализираните държавни, общински и частни училища и специализираните училища могат да подават проекти за кандидатстване за иновативно училище.
Първият гост за тази година на Литературен салон „Виделина” – Панагюрище ще е поетът Иван Есенски,
Мария Оряшкова - Спортист №1 на община Панагюрище Мария Оряшкова - Спортист №1 на община Панагюрище

Наградиха най-добрите спортисти на община Панагюрище за 2017година. Начело на Топ 10 е Мария Оряшкова - световна шампионка по самбо

Написана от  Четвъртък, 11 Януари 2018 21:48
Тази вечер в зала "Арена Асарел" се проведе церемонията по награждаване на десетте най-добри спортисти на община Панагюрище за 2017 година, треньора на годината и отбора на годината.
Сред официалните гости на събитието бяха кметът на общината, председателят на Общинския съвет, членовете на комисията по образование, младежки дейности и спорт към Общинския съвет, спонсори, спортисти ветерани, сред които Почетният гражданин на Панагюрище Анна Пелова - световна шампионка по спортна стрелба преди десетилетия, направила няколко рекорда, и определена за Спортист №1 на XX век в община Панагюрище.


Както миналата година, така и тази церемонията започна с демонстрация на представители от няколко клуба. Първи своите учения показаха 3 състезателни двойки от клуба по спортни танци, а след тях се изявиха състезатели от клуба по таекуон-до.
Синтезиран отчет за постиженията на панагюрските състезатели направи председателят на Асоциацията на спортните клубове в Панагюрище Иван Нетов, който е световен шампион по самбо.

От името на всички спортисти и от свое име Нетов благодари на Община Панагюрище и на  „Асарел Медет”АД, и лично на изпълнителния му директор инж.Делчо Николов за финансовата помощ и морална подкрепа за развитието на спорта в общината. 
Няма община в България, която да има толкова много световни, европейски и републикански шампиони,  каза кметът на общината Никола Белишки и пожела настоящата 2018 година да е още по-успешна за спортистите на Панагюрище.Той заяви, че за ръководството на община Панагюрище спортът е един от най-важните приоритети, защото осмисля ежедневието и бъдещето на децата. 
Десетте най-добри спортисти на община Панагюрище за 2017 година бяха определени през декември чрез гласуване от  Асоциацията на спортните клубове, членове на постоянната комисия „Oбразование, култура, младежки дейности и спорт“ към Общинския съвет, заместник-кмета по хуманитарните дейности на Общината и панагюрските медии: в-к "Оборище", в-к "Време", ПИА, в-к "Още ПЛАМ" и oshtepan.com
За спортист №1 на годината бе определена самбистката МАРИЯ ОРЯШКОВА от Спортен клуб „Бойни спортове“.

 
Мария Оряшкова е шампион на България по самбо /жени/ и капитан на националния отбор
Тя спечели първо място на Европейско първенство по самбо /жени/ в Беларус, трето място на Световно първенство по самбо /жени/ в Русия, второ място на Световна купа по самбо /жени/ в Казахстан.
Мария е четирикратна световна и осемкратна европейска шампионка.

На второ място отново е самбист от Спортен клуб „Бойни спортове“ - ИВАН ХЪРКОВ
Той е шампион на България по самбо /мъже/; шампион на България по бойно самбо /мъже/; бронзов медалист от Европейско първенство по бойно самбо /мъже/ в Беларус; бронзов медалист от Световна купа по бойно самбо /мъже/; вицешампион на България по джудо при мъже до 23-годишна възраст.
Иван Хърков не присъстваше на церемонията поради служебна ангажираност и наградата му прие  
гл. инспектор Петко Шотлеков, началник на панагюрското полицейско управление, където Иван Хърков работи.

                        

Трети  е капитанът на отбора на ФК „Оборище“ ГЕОРГИ НЕТОВ,
определен от клуба за Футболист № 1 на Общината заради заслугата му за класирането на воеводите.   


4. Мария Маслева, хандбал 

5. Илчо Машев, таекуон-до 

6. Стоян Зайков, тенис на маса 

7. Десислава Ботева,тенис на маса 

8. Лушка Кокотанекова, лека атлетика 

9. Стайко Танковски, таекуон-до              

10. Даниел Немски, лека атлетика 
Оценете
(0 гласа)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси