Никола Анев Никола Анев

Финансовият директор на „Асарел-Медет“АД Никола Анев получи престижна награда

Написана от  Четвъртък, 14 Юни 2018 16:30
Директор „Финансово-икономически дейности“ в „Асарел-Медет“АД Никола Анев беше отличен
в престижния конкурс „Финансов директор на годината`2018“. Той стана победител в една от четирите конкурсни категории и получи приза „Планиране и бюджетиране“.
 Конкурсът „CFO of the Year 2018“ се организира за пета поредна година от консултантската компания „Ърнст енд Янг – България“ с медийното партньорство на списание „Форбс“.  Той е създаден с идеята да се отличават изключителните финансови лидери на България, които дават своя принос за  утвърждаване на добрите професионални практики в сферата на корпоративните финанси. Официалната церемония по обявяване на тазгодишните номинации и победители се проведе на 13 юни в Централния военен клуб в София, а организаторите отчетоха, че това е годината с най-силната конкуренция.
„Благодаря на ръководството на „Асарел-Медет“АД за номинирането ми, както и на моите колеги от дирекция „Финансово-икономически дейности“, с които заедно преодоляваме професионалните предизвикателства, пред които се изправяме ежедневно“, каза Никола Анев при обявяването му за победител в категорията „Планиране и бюджетиране“. Той подчерта, че това е награда за целия екип на „Асарел-Медет“АД и че компанията е пример не само с производствените и финансово-икономическите си резултати, но и със своята корпоративна социална отговорност.
През 2018 г. в конкурса участваха финансови директори от различни сектори на икономиката: производство, услуги, търговия и банки. Кандидатурите бяха разгледани от независимо жури, чиито членове са успешни бизнес лидери, хора от академичните среди и представители на различни финансови организации.
В другите три категории на конкурса „Управление на финансовата функция“, „Контрол и отчетност“ и „Ликвидност и риск“ бяха отличени финансовите директори на „Сименс“, „Монбат“, Първа инвестиционна банка и
VP Brands International.
Финансовият директор на А1 получи голямата награда по комплексни показатели.
14.06.2018 г.                                           
Отдел „Комуникации“ в "Асарел-Медет" АД
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси