Сн. вдясно - сайт 1june.nmd.bg Сн. вдясно - сайт 1june.nmd.bg oshtepan.com

Търсят добротворци към децата с призове „Златна ябълка”

Написана от  Понеделник, 14 Април 2014 17:53
Ако познавате обикновен човек, който е направил нещо добро за някое дете или група деца, изпратете ни неговата история.
Всички истории на обикновените хора – герои ще бъдат публикувани в този сайт, а благодарение на нашите медийни партньори ще достигнат и до много повече хора. Това е част от призива на организаторите от Националната мрежа за децата, които за четвърта поредна година с наградите „Златна ябълка” ще търсят хора и организации, които са допринесли за по-добрия живот на децата у нас.
До 20 април е срокът за номиниране на общини, училища, компании, политици и журналисти с принос към живота и благосъстоянието на децата в България. Основната цел е обаче да бъде открит Героя – обикновения човек, направил нещо значимо за децата. През 2014 година за пръв път Героят на децата ще бъде определен не само от журито – за първа година ще бъде връчена и награда на публиката. Гласуването ще започне след затварянето на номинациите. Ако познавате Герой – можете да го номинирате на 1june.nmd.bg.
Герой на 2013 година е Дарин Маджаров (създател на сайта Уча.се), през 2012 година – Илияна Кълева (единствената българка, осиновила четири деца). Наградите „Златна ябълка” се връчват всяка година в навечерието на 1 юни по време на официална церемония, посветена на българските деца.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси