Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ раздаде „абитуриентски паспорти“ на своите учители

Написана от  Петък, 18 Май 2018 12:38
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.
Малко преди голямото междучасие на 15 май всички ученици бяха призовани в двора на училището, очаквайки това да бъде поредната проверка на готовността за реагиране при бедствия. Но след тревожния сигнал за евакуация прозвуча весел ученически глас, който в рими благодари на учителите за грижите, подкрепата, знанията и уменията, които са давали през годините на дванадесетокласниците. Учениците от випуск 2018 раздадоха специални покани за абитуриентската си вечер на своите преподаватели. Поканата абитуриентски паспорт за последно общо пътешествие с печат „Допуснат“ впечатли с креативността си всички получатели. Разноцветни балони и бляскави конфети оцветиха вълнуващия момент.

Зрелостниците на СУ "Нешо Бончев" очакват с нетърпение балната си вечер, която ще се състои на 25 май от 20 часа в зала "Арена Асарел". Емоционалното начало по пътя на забавленията ще бъде в двора на СУ „Нешо Бончев“.

Екип „Журналисти в действие“,
Проект „Твоят час“, СУ „Н. Бончев“
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси