Гергана Колибанекова от Панагюрище си тръгна с чек от 1 500 лева от тв шоуто "Стани богат"

Написана от  Вторник, 22 Май 2018 19:17
Завършилата социология и маркетинг в УННС Гергана Колибанекова от Панагюрище
участва тази веечер в тв шоуто за хората с богата обща култура "Стани богат" по БНТ.  В играта тя използва и трите си жокера, като третият бе обаждането на приятел. 25-годишната панагюрка се обади на баща си Радко Колибанеков, който й помогна с верен отговор в областта на педагогиката.
Гергана се затрудни на въпроса за поддреждането на официални церемонии в България според Закона за държавния протокол. Тя се поколеба дали да се откаже от играта, спечелвайки 1 500 лева, или да поеме риск, отговаряйки според предположението си. Слеед кратък размисъл Гергана Колибнекова се отказа да рискува и си тръгна от играта с чек от 1 500 лева.
ЧЕСТИТО!
Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

2 коментара

  • Връзка на коментара джедай Сряда, 23 Май 2018 09:23 публикуван от джедай

    Гергана е красавица и трябва да е модел или актриса. Тя е привлекателна и много сексапилна. И трябва да радва хората. Много успехи и целувки!

    Докладвайте
  • Връзка на коментара Elena Сряда, 23 Май 2018 08:53 публикуван от Elena

    Избирате само деца да се мъчат за по 1000 2000 лева. Защо не взехте баща ми. Толкова начетен човек. Ама страх Ви е да не грабят много пари от вас....!

    Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси