Учителят по български език и литература г-н Георги Георгиев  с Десислава Ботева, която има отлична оценка  на ДЗИ, и СУ "Нешо бончев" Учителят по български език и литература г-н Георги Георгиев с Десислава Ботева, която има отлична оценка на ДЗИ, и СУ "Нешо бончев" архив oshtepan.com

Дванадесетокласниците на СУ "Нешо Бончев" се представиха много добре на ДЗИ, има и пълни шестици

Написана от  Понеделник, 11 Юни 2018 14:40
Дванадесетокласниците от СУ "Нешо Бончев" и тази година се представиха много добре на държавните зрелостни изпити.
Средният успех на задължителната матура по български език е много добър 5.16. Има 14 отлични оценки - 9 са на ученици от 12 а и 5 от 12б клас. Сред отличните оценки има една пълна шестица и тя е на Тодор Пъков от 12а. 
С оценка от много добър 5 - 5.49 са 21 ученици, от които 6 от 12а и 15 от 12б клас. Още 14 зрелостници са получили много добър, но от 4.50 до 5.00. Най-ниската оценка на матурата по български език и литература в СУ "Нешо Бончев" е добър 4.09.
Учител на Випууск 2018 по български език и литература бе г-н Георги Георгиев  (на снимката с една от зрелостничките, която е сред 13-те с отлична оценка по БЕЛ).
На изпита по английски език, избран като втора матура от мнозина в СУ "Нешо Бончев", средният успех е Отличен 5.60, като има няколко зрелостници, които са получили отлични оценки по английски, сред които и петима с пълни шестици:Ива Тричкова, Станислав Дюлгяров, Тодор Пъков, Цветелин Сираков и Надежда Бакърджиева.
Най-ниската оценка на ДЗИ по английски е Много добър 4.65.
Учители по английски език на Випуск 2018 бяха г-жа Ана Стайкова, г-жа Силвия Бобекова, г-жа Василка Навущанова и г-жа Антонина Футекова.
Очаквайте инфоормация за представянето на бончевци на ДЗИ по биология. 
Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

1 коментар

  • Връзка на коментара Катерина Мърхова Вторник, 12 Юни 2018 22:28 публикуван от Катерина Мърхова

    Браво на всички ученици!!!Както се казва-"само напред и нагоре".Ивче срашна си бравооо..

    Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси