Стоян Иванов заминава за Румъния по социален проект

Написана от  Вторник, 12 Юни 2018 19:56
На ново пътешествие по проект тръгва след около месец 17-годишният Стоян Иванов от Панагюрище.
Проектът е по европейската програма „Еразъм+“, а темата му е „Фотография на участието“ - инструмент за ангажиране, изграждане на умения и социални иновации и застъпничество. С приоритет по проекта са младежи с артистични и/или фотографски умения на възраст 17-30 г. Настаняването, храната и пътните разходи се покриват на 100% от организаторите. Мястото за реализация на проекта е в северната ни съседка Румъни, в района Калиманести, известен с термалните си извори.
Повече за проекта и участието си в него за oshtepan.com разказа Стоян Иванов.

"Избрах да участвам точно в този проект, защото насърчава добрите европейски практики, а точно приобщаващото и иновативното образование е много важно. 
Избирам предимно проекти със социална тематика, чрез които да се чувствам значима част от глобалното общество и да работя за един по-социален свят с грижа към хората, за каузата всеки човек да бъде по ЧОВЕК. Екипът ни ще бъде от 12 души. В проекта участват представители от Румъния, България, Италия, Холандия, Полша и Франция."
Последният проект, в който Стоян Иванов участва по програма "Еразъм+", бе в Атина, Гърция. Преди това той представяше България по проект в Сингапур.
Оценете
(6 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси