Докладвайте коментара

Не може да е истина.
Община Панагюрище, сиреч общинската администрация, демек ръководството на общината, анджак Кмета да го номинират за антинаградата "Катинар” – за частичните или пълните откази, които е постановявала на заявленията по закона за достъп до обществена информация.
Сакън бре джанъм, ще повредите рейтинга на Кмета. Веднага от общината да пуснат опровержение и да съдят Програмата "Достъп до информация", за това, че разваля лустрото на Кмета и току виж маските паднали и се видело туй що не трябва да се вижда, демек ИСТИНАТА.
Ей Програмата "Достъп до информация", ще спукате балона бре.

Между другото да Ви попитам: "Колко от нас гласоподавателите/електората си спомняме, какво означава абревиатурата ГЕРБ?"
И за да не се затруднявате веднага Ви давам отговора - означава ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ.
Много яко нали?
Много гръмко.

Имайки в предвид въпросната номинация, се питам КЪДЕ СА ГРАЖДАНИТЕ, КЪДЕ Е ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ и в частност къде са гражданите и европейското развитие на Панагюрище?

Явно Кмета приема за много гражданско и европейско да не предоставя поискана по съответния ред обществена информация. Какво ти там означава някакъв си закон за достъп до обществена информация?

В Светото Писание е казано: «По делата им ще ги познаете». (Матей 7:20)
А според Джон Кун Блаймайер "Това е универсална истина. Така, че да можем навреме да разпознаваме злото, трябва винаги внимателно да гледаме какви са резултатите от действията му в обществото."

ЧЕСТИТО НАГРАДА.
БРАВООООООООООО.