И представители на пещерни сдружения бяха включени днес в издирването на изчезналото 6-годишно момиче от Панагюрище

Написана от  Четвъртък, 12 Юли 2018 21:35
И през днешния ден продължиха издирвателните действия за установяване на 6-годишното дете от Панагюрище,
което е в неизвестност от неделя - 8 юли. 
Днес усилията на полицаи и огнеборци от РУ и РСПБЗН в Панагюрище бяха съсредоточени основно в най-близкия участък от намиране на тялото на 8-годишната й сестричка - от края на Панагюрище по посока на течението до пречиствателната станция. Локализирането на този участък е направено след внимателен анализ на получените данни от записите, направени от двата дрона и от безценната помощ на петима сърцати мъже от сдруженията Пещерно спасяване - София, Пещерно спасяване - Пазарджик и Българско каяк общество - София, водени от г-н Росен Вътев.
През вчерашния ден петимата с помощта на две лодки и необходимото оборудване направиха детайлно претърсване и анализ на коритото на река Луда Яна в участъка между Панагюрище и село Бъта. Това е много тежък терен, с бързеи, с опасни завои и падове на водата, скали, гъста растителност, съчетани с пълноводието на реката пред последната седмица. 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси